Drums en slagwerk lopen vrij snel door elkaar op het moment dat Stefan Jansen naar het Utrechts conservatorium gaat. Naast het spelen in bandjes, variërend van keiharde rock tot swingende jazz, is hij zo nu en dan ook te vinden als slagwerker bij orkesten. Daarnaast is Stefan een bevlogen muziekdocent: hij geeft zowel individuele lessen als slagwerk workshops aan jong en oud. Alle leeftijden lesgeven vindt hij het leukste: “Het perfecte moment om te starten met drummen is niet gisteren, maar nu.” Zijn jongste leerling is 5 en zijn oudste 55+.

Wat zeggen de leerlingen? 

“Leuke drumlessen! Verschillende genres en muziek van alle tijden kun je hier leren. Stefan besteedt aandacht aan de drumtechniek en sound. Serieus aan de slag gaan en een goede sfeer tijdens de les zijn hier mooi in balans!”

“Mijn zoon kijkt iedere week uit naar de drumlessen van Stefan. Vooral door de leuke en ontspannen manier van lesgeven, meedrummen op de muziek die hij leuk vindt en de afsluiting van de les met een knallende drumsolo. Ik beveel Stefan van harte aan.”

“Stefan legt alles super duidelijk uit en kon zich qua muziekgenre heel goed inleven en aanvoelen wat wij wilden. Top! Blijf jong en ga drummen! Warm aanbevolen!”